Asahi terveysliikunta

Asahi Health -tunnit (tauolla ainakin 30.3 asti)

Tiistaisin klo 10-10.50 äiti & vauva tunti

Tiistaisin klo 11-12 perustunti

Keskiviikkoisin parittomilla viikoilla klo 18-18.50 perustunti

Kertamaksu 8€/kerta, 10 kerran kortti 75€.

Tunnit pidetään viihtyisissä tiloissa Hyvinvointikeskus Jasminilla, Ratastie 15, 03100 Nummela (sisäänkäynti sisäpihan puolelta).

Lisätiedot ja ilmoittautuminen johanna.tuhkanen(at)kotihenriikka.fi, 0442119293.

”Kiitos eilisestä Asahista. Ihan huippuihana, kevyt tunne selässä ja niskassa. Tuntuu, että koko kroppa voi hyvin.” -Anja Räsänen

Mitä Asahi on?

Asahi on suomalainen terveysliikuntamuoto, joka on saanut vaikutteita monista itämaisista liikuntamuodoista, erityisesti kiinalaisesta ja japanilaisesta terveysliikunnasta ja kamppailutaidoista, sekä länsimaalaisesta nykylääketieteestä. Liikkeet on suunniteltu selkeiksi ja yksinkertaisiksi ja siksi Asahi Health on helposti opittava.

Asahi-terveysliikuntatunti jakaantuu viiteen osioon: rentoutus, niskahartia harjoitteet, selän harjoitteet, jalkojen ja tasapainon harjoitteet ja lopuksi hengityksen tasaaminen ja mielen rauhoittaminen

Harjoitustunnin pituus on joustava ja voi vaihdella kohderyhmästä ja tilanteesta riippuen 10- 60 minuuttiin. Esimerkiksi työpaikalla taukoliikuntana hyvin sopiva Asahi Health hetki saa jo 10 minuutin aikana lisää vireyttä työpäivään.

Jokainen Asahin liike on sovellettavissa tekijän voimien ja liikkuvuuden mukaan, jolloin myös liikkeiden intensiteettiä voidaan säädellä.

Kenelle?

Asahi sopii aktiiviliikkujille kehonhuolloksi ja liikuntaharrastusta aloittaville ja kuntoa kohentaville lempeäksi aloitukseksi. Kiireiset ja stressaantuneet työikäiset saavat Asahi terveysliikunnasta rauhoittavaa ja rentouttavaa tunnetta. Liikunta sopii myös raskaanaoleville äideille. Ikääntyville ja senioreille Asahi on loistava tapa ylläpitää kehon liikkuvuutta ja tasapainoa.

Palautetta

”En muista että minulla olisi kurssin aikana särkenyt päätä kertaakaan, ja minulla on jatkuvasti päänsärkyä.”

”Kiitos eilisestä Asahista. Ihan huippuihana, kevyt tunne selässä ja niskassa. Tuntuu, että koko kroppa voi hyvin.” -Anja Räsänen

”Ihana, miellyttävä lämpö kehossa tunnin päätteeksi”