Asahi terveysliikunta

Seuraava Asahi Health -kurssi alkaa Nummelassa 27.8.2019.

Tiistaisin klo 10.00-11.00. 27.8-8.10.19.

Kurssihinta 7 kertaa 55€.

Mikäli ryhmässä on tilaa voi osallistua myös kertamaksulla 8€/kerta.

Ryhmä tapaa viihtyisissä tiloissa Hyvinvointikeskus Jasminilla, Ratastie 15, 03100 Nummela.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen johanna.tuhkanen(at)kotihenriikka.fi, 0442119293 tai lomakkeella.

Iltakurssi alkaa 2.9.2019

Harjoitukset maanantaisin klo 18-19.30.

Ilmoittautuminen Hiiden opiston kautta!

Palautetta tunneista

”Kiitos eilisestä Asahista. Ihan huippuihana, kevyt tunne selässä ja niskassa. Tuntuu, että koko kroppa voi hyvin.” -Anja Räsänen

”En muista että minulla olisi kurssin aikana särkenyt päätä kertaakaan, ja minulla on jatkuvasti päänsärkyä.”

Asahi Terveysliikunta

Asahi on saanut vaikutteita monista itämaisista liikuntamuodoista, erityisesti kiinalaisesta ja japanilaisesta terveysliikunnasta ja kamppailutaidoista, sekä länsimaalaisesta nykylääketieteestä. Liikkeet on suunniteltu selkeiksi ja yksinkertaisiksi ja siksi Asahi Health on helposti opittava.

Asahi-terveysliikuntatunti jakaantuu viiteen osioon: rentoutus, niskahartia harjoitteet, selän harjoitteet, jalkojen ja tasapainon harjoitteet ja lopuksi hengityksen tasaaminen ja mielen rauhoittaminen.

Harjoitustunnin pituus on joustava ja voi vaihdella kohderyhmästä ja tilanteesta riippuen 10- 60 minuuttiin. Esimerkiksi työpaikalla taukoliikuntana hyvin sopiva Asahi Health hetki saa jo 10 minuutin aikana lisää vireyttä työpäivään.

Jokainen Asahin liike on sovellettavissa tekijän voimien ja liikkuvuuden mukaan, jolloin myös liikkeiden intensiteettiä voidaan säädellä.

Kenelle?

Asahi sopii aktiiviliikkujille kehonhuolloksi ja liikuntaharrastusta aloittaville ja kuntoa kohentaville lempeäksi aloitukseksi. Kiireiset ja stressaantuneet työikäiset saavat Asahi terveysliikunnasta rauhoittavaa ja rentouttavaa tunnetta. Liikunta sopii myös raskaanaoleville äideille. Ikääntyville ja senioreille Asahi on loistava tapa ylläpitää kehon liikkuvuutta ja tasapainoa.