Hinnasto

Arvoihimme kuuluu kiireetön kohtaaminen, ja haluame tarjota asiakkaan päivään välttämättömien tarpeiden täyttämisen lisäksi myös aikaa seurusteluun ja läsnäoloon.

Pääsääntöisesti palveluja saa arkena klo 8-17 välisenä aikana.  Poikkeustilanteessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Vastaamme niin tilapäiseen kuin säännölliseenkin tarpeeseen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan teille sopiva kokonaisuus.

Alv 0%
Tilapäinen kertakäynti42€/h
Säännöllinen viikkokäynti (4h/kk 152€)38€/h
Säännöllisesti useampi viikkokäynti36€/h
Omaishoito ilman palveluseteliä35€/h

Kertakäynti on lähtökohtaisesti vähintään yhden tunnin pituinen.

Palvelut voit saada arvonlisäverottomana

Asiakas saa palvelun arvolisäverottomana mikäli hänellä on tarve sosiaali- ja terveyspalveluille ja hän tekee sopimuksen (Hoito ja -palvelusuunnitelma) Kotiterveyspalvelu Henriikan kanssa. Mikäli varsinaista terveydellistä tarvetta ei ole, lisätään hintaan alv 24%.

Palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia

Ostetun palvelun hinnasta saa 50% kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2020 on 2 250 euroa vuodessa. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Maksimivähennyksen eli 2 250 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2020 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5 875 euroa. Lue lisää

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Asiakkaalle hinnan muutokset ilmoitetaan 30 päivää ennen voimaantuloa.