Palvelut

Omaishoito

Kokemuksemme perusteella ajattelemme, että omaishoitajat ovat yhteiskunnalle kultaakin arvokkaampia. Arvostamme syvästi omaishoitajien työtä, sitoutuneisuutta ja periksiantamattomuutta. Huomaamme myös, että joskus tulee ehkä venyttyä liikaakin ja unohdettua omat tarpeet. Hoidon tarve ehkä huomaamatta kasvaa vuosi vuodelta ja kun alkuun ei apua kaivattu, ollaankin yhtäkkiä jo lähes uupumuksen partaalla.

Lämpimästi suosittelemme tutustumaan palveluntarjoajaan ja luomaan suhteita auttajien kanssa. Palvelu voi olla perheelle rikkaus, lisää hyviä ihmissuhteita ja arkista apua ja tukea.Varaa maksuton kartoituskäynti

 

Kotipalvelut

Kotipalvelun tavoitteena on tukea asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja mahdollisimman itsenäistä selviytymistä kotona. Säännöllinen palvelu ylläpitää ja parantaa asiakkaan fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä.

Asiakkaan avun tarve voi olla esimerkiksi:

  • Henkilökohtaiseen puhtauteen liittyvät tarpeet
  • Ruokailuun ja ravintoon liittyvät tarpeet
  • Asiointiin kodin ulkopuolella liittyvät tarpeet
  • Virkistykseen liittyvät tarpeet

Siivous

Kotiterveyspalvelu Henriikka avustaa siivouksessa asiakkaita, joilla on palveluntarvetta heikentyneen toimintakyvyn vuoksi. Siivous voi olla ylläpitosiivousta: imurointia, kostea pyyhintää, wc/pesutilojen perussiivousta ja pölyjen pyyhintää, sekä tiskihuoltoa ja tekstiilihuoltoa.

.

Asahi kotona

Asahi terveysliikunta sopii mitä mainioimmin kotiliikunnaksi ikäihmiselle. Asahi on suomalainen liikunta- ja lääketieteen alan asiantuntijoiden kehittämä liikuntamuoto. Liikkeet ovat lempeitä ja rauhallisia ja niiden intensiteettiä voi muokata liikkujan lähtökohdista käsin.

Harjoituskerran pituus ikäihmisellä voi vaihdella 15 min harjoituksesta jopa 45min harjoitteluun ottaen huomioon lähtötason. Harjoittelu voidaan tehdä sisällä tai sään salliessa myös ulkona. Asahi kotikäynti on vähintään tunnin mittainen. Keskustelemme liikuntatottumuksista ja vaihdamme kuulumisia sekä tuntemuksia harjoittelusta.

Asahi terveysliikuntaa ulkona