Palvelut

Kotiterveypalvelu Henriikka avustaa ikäihmisiä kotona asumisessa yli viiden vuoden kokemuksella. Olemme usein ensimmäisiä avustajia, kun palvelujen tarve on havaittu. Toisinaan tuomme oman lisämme tukemaan olemassa olevaa palvelukokonaisuutta.

Käynneillämme otamme huomioon kaikki ne asiat, jotka sovimme huolehdittaviksi. Meiltä sujuu esimerkiksi ruokailussa avustaminen, kodin siistiminen ja kaupassa käynti samalla asiointikerralla. Joskus ompelemme napin lempihoisuihin, laitamme papiliotit hiuksiin suihkuun päätteksi, nautiskelemme yhteisestä jutusteluhetkestä teen tai kahvin äärellä, saatamme asioimaan labraan tai pudotamme kirjeen postin kuljetettavaksi.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi.

 • Kotihoito

  Kotihoito

  Kun kotona pärjääminen itsenäisesti heikentyy ja avuntarve lisääntyy, olemme apuna mm. henkilökohtaiseen puhtauteen liittyvissä toimissa, ravintoon ja ruokailuun liittyvissä toimissa, asioimisessa kodin ulkopuolella ja sosiaalisen kanssakäymisen tukemisessa.

  Lue lisää

 • Kotisiivous

  Kotisiivous

  Kotiterveyspalvelu Henriikka avustaa siivouksessa asiakkaita, joilla on palveluntarvetta heikentyneen toimintakyvyn vuoksi. Siivous voi olla ylläpitosiivousta, tiskihuoltoa ja tekstiilihuoltoa, tai laajempaa suursiivousta esimerkiksi joulun alla tai muuten elämäntilanteen mukaan.

  Lue lisää

 • Omaishoitajan avuksi

  Omaishoitajan avuksi

  Omaisesta huolehtiminen voi sitoa päivittäin tai viikottain. Kun miellät itsesi omaishoitajaksi ja tarvitset joskus apua tai tuuraajaa, olemme käytettävissä.

  Lue lisää

Hinnoittelu

Hyvinvointipalvelut

Terveyden edistäminen ja vastuu oman terveyden ylläpitämisestä ovat kasvaneet tiukasti arvoihini ja ajattelutapaani. Joskus kaivataan suurempaa elämäntapamuutosta, mutta pienikin askel oikeaan suuntaan on parempi kuin olla tekemättä mitään. Kun panostat ravitsemuksen kohentamiseen, liikunnan lisäämiseen tai unen rauhoittamiseen, voin olla tukenasi.

 • Asahi hetki kotiin

  Asahi hetki kotiin

  Asahi terveysliikunta sopii mitä mainioimmin kotiliikunnaksi kaiken ikäisille. Liikkeet ovat lempeitä ja rauhallisia ja niiden intensiteettiä voidaan muokata. Asahi kotiharjoittelukäynnin ilot ja kulut voit jakaa vaikka naapurin tai ystävän kanssa.

  Lue lisää