Johanna Tuhkanen istuu nojatuolilla lehti kädessään

Yritys

 • Siirtyminen hyvinvointialueelle 2023

  Siirtyminen hyvinvointialueelle 2023

  Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue aloitti toimintansa tammikuussa 2023. Myös Kotiterveyspalvelu Henriikan palveluja siirtyy hyvinvointialueen piiriin. Jatkamme hyvinvointialueella palvelusetelipalveluja: Asiakkaalle palveluissa ei juurikaan tapahdu muutoksia, tiedotamme mahdollisista käytännön asioista suoraan asiakasta. Lisätietoja hyvinvointialueen palveluista ikäihmisille löydät seniori-infosta.

  Lue lisää

 • Kurkistus yrityksen perustamiseen – miksi minusta tuli ammatinharjoittaja?

  Kurkistus yrityksen perustamiseen – miksi minusta tuli ammatinharjoittaja?

  Alkuun minusta piti tulla sisustussuunnittelija, psykologi tai puheterapeutti, mutta kouluttauduin kaksoistutkintoon ja valmistuin sairaanhoitajaksi ja terveydenhoitajaksi 2008. Olen toiminut sairaanhoitajana vanhustenhoidossa 2008-2013, ja lasten hoidon ohella aloitin sivutoimisesti yrittäjänä hyvinvointialalla vuodesta 2014. Kotiterveyspalvelu Henriikan perustamisen aikaan piti tehdä päätöksiä oman uran suhteen, palatako vanhaan; työskentelemään vuodeosatolla, vai tekisikö jotain muuta. Halusin, ja päätin tehdä muuta.

  Lue lisää

 • Syksy, mikä ihana tekosyy kerätä palautetta

  Syksy, mikä ihana tekosyy kerätä palautetta

  Kesälomien loputtua ja syksyn lähestyessä on taas aika orjentoitua arkeen. Päätin aloittaa sen kyselemällä kotipalvelun asiakkailta vastaako palvelut yhä tarpeitaan, onko sopimuksia tarpeen muuttaa ja miten voisimme asiat tehdä vielä paremmin. Asiakaspalautteet lähtee siis laskujen mukana kotitalouksiin paperisina ja sähköisinä. Innolla availen postilaatikkoa, kasatakseni asiakkaiden ja omaisten nimettömänä kertomia palautteita ja toiveita palveluistamme. Palautteen pyytäminen…

  Lue lisää

 • Olemme nyt luotettava kumppani

  Olemme nyt luotettava kumppani

  Luotettava Kumppani -ohjelma on elinkeinoharjoittajalle tai yritykselle suunnattu palvelu, jossa Vastuu Group Oy koostaa tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ja pitää ne Luotettavan Kumppanin puolesta ajan tasalla. Luotettava Kumppani jäsenyys osoittaa, että yritys huolehtii asianmukaisesti tilaajavastuulain mukaisista yhteiskunnallisista velvoitteista, kuten veroista ja vakuutuksista, sekä työnantajavelvotteista. Voit siis luottaa, että lähtökohdat yritystoiminnalle ovat asianmukaiset. Yrityksen tilaajavastuuraportti on nyt helposti saatavilla…

  Lue lisää

 • Muutosten kevät 2020

  Muutosten kevät 2020

  Saanko esitellä kollegani, yrityskumppanini Teija Heinonen. Tutustuin Teijaan hänen harjoittelujaksolla yrityksessäni, hänen vielä opiskellessa Luksiassa uutta ammattia. Nyt Teija on valmis henkilökohtainen avustaja ja kodinhuoltaja, ja on ilo työskennellä hänen kanssaan.

  Lue lisää

 • Kotiterveyspalvelu Henriikka aloittaa toimintansa 11/2017

  Kotiterveyspalvelu Henriikka aloittaa toimintansa 11/2017

  Vihdoin, Etelä-Suomen Aluehallintovirastossa paperit on kunnossa ja toiminta voi alkaa. Kotiterveyspalvelu Henriikka voi nyt toteuttaa yksityisiä sosiaalipalveluja; kotihoito ikäihmisille, sekä yrittäjä voi toimia itsenäisenä terveydenhuollon ammatinharjoittajana; kotisairaanhoito. Lisäksi Perusturvakuntayhtymä Karviainen on lisännyt yrityksen kodin tukipalvelujen tuottajaksi ja palvelusetelituottajaksi omaishoitajan vapaan aikaiseen hoitoon kotona, sekä tukipalvelu siivoukseen.

  Lue lisää